Flere P-pladser i Kolding midtby

KOLDING: Skal du en smut til Kolding, og hvis det kniber med at finde en parkeringsplads, var det måske en god idé at finde vej til adressen Ålegården 1 i midtbyen. Her er der nemlig lige taget 30 nye parkeringspladser – plus en handicapplads i brug.

De nye p-pladser er anlagt på grunden, hvor Trefors nedbrændte transformerstation tidligere lå. Der er tre timers tidsbegrænsning på de nye pladser på hverdage i tidsrummet kl. 06 -18.
Når den anlagte asfalt har haft tid til at sætte sig på den nye p-plads, bliver der i løbet af foråret lagt nyt slidlag på arealet og lavet endelig op stribning af båsene.
På den mobilvenlige hjemmeside parkering.kolding.dk kan du se alle kommunale p-pladser i Kolding midtby og enkelte private parkeringspladser. Herudover har kommunen lejet flere end 100 p-pladser hos virksomheder, organisationer, boligselskaber, m.fl. De kan ses og bookes i app’en Visitors. Pladserne er gratis at bruge, og de kan bookes på forhånd. Tilbuddet kan du læse mere om på www.kolding.dk/ppladser. /sebro-

Se også