Flere lokale vinder af årets fritids- og idrætspriser

FÆLLES:  Der var flere lokale navne blandt modtagerne af årets fritids- og Idrætspriser, da de tirsdag aften blev uddelt ved et stort Award (fritids) show i Kolding.

Jens Thorvald Røgen, KFUM Spejderne i Ødis,  Kristian Back Hansen, Vonsild Gymnastikforening, Maja Dagsberg Friis og Mikkel Toft, begge fra Vamdrup IF Gymnastik, modtog ungdomslederpriserne ved showet, som blev holdt på Comweel Kolding Teater.
Der var fest og højt humør, og et veloplagt publikum dannede rammen om årets store awardshow, arrangeret af Fritid og Idræt.
Showet var en hyldest fra Kolding Kommune til både frivilligheden og præstationerne på fritids- og idrætsområdet i det forgangne år.

Awardshowet betegnes atter som en stor succes. Det blev åbnet af Birgitte Kragh, formand for Sundhed og Fritid, og borgmester Knud Erik Langhoff.

”Awardshowet er en fantastisk mulighed for at hylde de frivillige og idrætsudøvere fra vores lokale område, som har gjort en ekstra stor indsats i det år, som er gået, lød det blandt andet fra Birgitte Kragh. /sebro

 

 

Se også