Inviterer til to fællesspisninger

Lægger op til at finde ny bekendtskaber med to fællesspisninger i Kolding.

KOLDING: – Adskillige undersøgelser peger på, at flere og flere i Danmark føler sig ensomme, og vi ved, at det har en stor betydning for menneskers sundhed og trivsel at være en del af et fællesskab.
Det siger Mette Winther Hauge her før to fællesspisninger i Kolding, som Kolding Kommunes Bæredygtighus står bag i samarbejde med to lokale virksomheder:
– Vi ved også, at fællesmåltider er en fantastisk måde at mødes på, hvor man nemt kommer i snak med mennesker man aldrig har mødt før, fortæller Mette Winther Hauge videre, der håber, at initiativet kan kickstarte en udvikling i gang, hvor der opstår nye madfællesskaber i Kolding.
Første fællesspisning er den 27. marts, hvor den grønne ildsjæl Benjamin Bosman Eg fra virksomheden TRIBE Media er vært, og anden gang bliver den 9. maj, hvor Torben Lund og Charlotte Pipenbring fra 27B er værter. Prisen for at deltage bliver mellem 25 og 50 kr. og alle er velkomne.
I første omgang er der kun fastsat de to fællesspisninger, men Bæredygtighedshuset har flere fællesspisninger i støbeskeen. Og det er mandag den 27. marts kl. 18 – 20 i TRIBE Medias kantine på Dalbygade 40U, 1. sal. Anden spisning er tirsdag den 9. maj klokken 18-20 på Klostergade 27B.
Tilmeldinger nødvendigt senest den 20. marts og 5. maj på Læs, hvordan du tilmelder dig på begivenheden på Bæredygtighedshusets facebookside. / sebro

 

Se også