Konkurrence på Taximarkedet

Således ser designet ud på de nye Dantaxi biler, som allerede nu ses i gadebilledet ( Pressefoto).

TRAFIK: Nu er der konkurrence på taximarkedet i Kolding Kommune. Landets største taxiselskab, Dantaxi, var fra 20. april et officielt taxiselskab i Kolding og udfordrer dermed Taxi Syd, som hidtil har været alene på markedet.

Dantaxi har allerede indgået aftaler med et antal lokale taxivognmænd om at udføre opgaven, fortæller selskabets kommercielle direktør, Vibeke Wolfsberg.

Foreløbig råder selskabet over 25 taxier rundt om i kommunen. Et antal der dog forventes hurtigt vil stige. Der satses at erobre 40 procent af markedet inden årsskiftet, lyder fra Dantaxi.

Selskabet opererer over hele landet og har omkring 1900 taxi biler i drift. I følge Vibeke Wolfsberg er etableringen i Kolding ingen tilfældighed. Den har været under planlægning længe.

Dantaxi’erne i Kolding vil få samme design, som de øvrige af selskabets vogne, der kører i store dele af resten af landet. Her i blandt i Esbjerg og Vejle.

– Vi ser Kolding som en vigtig del i det at være et stærkt taxibrand i Trekantområdet og i hele Syd- og Sønderjylland. Øget konkurrence på taxiområdet har vist sig at være en fordel for kunderne, lyder det fra direktøren.

De første 10 taxier fra Koldings nye taxiselskab er allerede indsat i drift, og i de kommende uger vil yderligere 10 være at se på vejene.  /seb

Se også