Sula i Christiansfeld går Amok – opkøber den største konkurrent

Sula kommer med opkøbet nu til at råde over 150 studenter-vogne.

Christiansfeld: Det lokale udlejningsfirma for studenterkørsel, Sula Transport, har købt alle 70 vogne, brand og alle aktiviteter i konkurrenten Amok.

Dermed bliver Sula Transport pludselig Danmarks største udlejningsvirksomhed for studentervogne.

”Vi har arbejdet med studenterkørsel i mere end 25 år og glæder os til at levere fantastiske minder til flere af landets studenter,” siger direktør og ejer Lars Christensen.
Han driver Sula sammen med datteren Trine Christensen.

Virksomheden har adresse på Gl. Allervej 7, Christiansfeld, hvor en mindre del af lastbilerne også holder. Men nu bliver pladsen nok for trang. Bilerne opbevares udenfor den ret korte sæson i Hørning ved Aarhus, Ringsted og lidt udenfor Christiansfeld. Indtil videre skal de nye biler opbevares hos Amok i Støvring. Alle indeværende bookinger hos AMOK.AS er informeret om skiftet, oplyser Trine Christensen.

Bilerne og kørslerne overtages med halvdelen den 1. maj og resten den 1. juli. Sula vil herefter råde over en flåde af specialbyggede lastvogne på ikke færre end 150 vogne!

De råder desuden over reservevogne/servicevogne og et mekanikerteam, som tilsammen kan give en god kørselsgaranti til de løsslupne unge mennesker. Sula har hver sommer kørt med ca. 8000 studenter. Nu bliver tallet fordoblet, hvis der ikke kommer en ny konkurrent. Sula og Amok har nemlig været næsten lige store og de to absolut største. Og nu er de fri for at konkurrere om studenterne.

Det kan i gennemsnit koste 35.000 kr. at leje en studenter-lastvogn en enkelt dag.

Henri.

Her ses en del af Amoks vognpark, som nu overgår til Sula.
Se også