Lystfiskeriets Dag i Kolding og Haderslev

FÆLLES: At fiske er en sjov, afslappende og spændende hobby for børn og unge, som ofte foregår i naturskønne omgivelser. For alle dem, som gerne vil prøve, men ikke ved hvordan man kommer i gang med at fiske, tilbyder Sønderjysk Sportsfiskerforening og Kolding Sportsfiskerforening at kigge forbi på Lystfiskeriets Dag lørdag den 13.maj.

I Kolding

Sød fiskepige ved Lystfiskeriets dag ved Slotssøen

Kolding Sportsfiskerforening afholder deres arrangement for børn og unge under 18 år ved Slotssøen fra klokken 10-15. De unge får her mulighed for at prøve at fiske under kyndig vejledning af foreningens juniorledere, der vil stå på den flisebelagte plads skråt over for biblioteket.

Foreningen stiller fiskegrej til låns, og vejlederne vil hjælpe med kroge, propper og madding. Foreningen har valgt at lægge Lystfiskeriets Dag ved Slotssøen, fordi der her er god mulighed for at komme i kontakt med unge, som med lidt held vil man kunne fange gedde, aborre, skalle og karper i Slotssøen.

Kolding Sportsfiskerforening har en juniorafdeling med cirka 50 børn og unge. Som deltager på Lystfiskeriets Dag vil man på dagen også kunne melde sig ind i juniorafdelingen for 100,-kroner på www.koldingsportsfisker.dk.

I Haderslev

I Haderslev afvikles Lystfiskeriets Dag af Sønderjysk Sportsfiskeforening i Dyringkær Put and Take sø, Haderslevvej 152, 6100 Haderslev (følg skiltene), hvor det er muligt at fiske efter regnbueørred, gedde, aborre, skalle, brasen, karpe og ål mellem klokken 9.00 og 13.00.

På dagen kan alle – som har en lystfisker gemt i maven – deltage og prøve fiskeriet ganske gratis. Der vil stå en erfaren lystfisker parat til at hjælpe deltagerne med at komme i gang. Man er velkommen til at tage sin bedste ven, mor, far, bedstemor eller bedste med, for alle kan være med.

 

God fangst ved tidligere arrangement i Dyringkær

Medbring fiskestang – og hvis man ingen har, så ring til foreningens formand. Preben Nielsen på 3085 1101, som så vil prøve at skaffe en lånestang.

Af Lars Østergaard Jensen

 

 

Se også