Pinse på Tørning Mølle

Medlemmerne af Lions Club Vojens glæder sig til Pinse Morgen igen at kunne byde publikum velkommen til ”en glant dag” på Tørning Mølle.

Det starter allerede kl. 7 pinsemorgen med morgencomplet i Kultur- og Aktivitetsladen og efterfølgende en fadøl og grillpølser til lyden af jazz musik fra orkesteret The Bogalusa NO Style Combo på gårdspladsen. Børnene har mulighed for boldkast og gratis fiskeri i søen.
Igen i år uddeles pinsepriserne ”Ildsjælen” og ”Bedste Kammerat”.

Overskuddet fra Pinse Morgen arrangementet på Tørning Mølle går til et arrangement for mennesker med særlige behov, hvor Lions Klub Vojens den 25. juni vil arrangere spisning og underholdning ved tryllekunstner Jørgen Fevre og Gospel Teens koret fra Åbenrå.

Bjarne Beck, formand for pinseudvalget, håber, at rigtig mange vil dukke op Pinse morgen, så overskuddet kan blive så stort som muligt, så mange med særlige behov kan komme med den 25. juni på Tørning Mølle.

Se også