Udlærte gourmetslagtere

Fra Syddansk Erhvervsskole i Vejle 23. maj.

Bagerst fra venstre: Skuemester Daniel Rosenkrantz, skuemester Martin Nielsen, Kristian P. Munter – Føtex Esbjerg, Nikolaj W. Jensen – Superbrugsen Søndersø, Jonas J. N. Reichardt – Føtex Faaborg, Peter B. Larsen – Føtex Varde, faglærer Bjarne Rasmussen, Skuemester Jesper Rosengaard.
Forrest fra venstre: Skuemester Lotte Bendtsen, Simone Z. Pedersen – Kvickly Broen Esbjerg, Ellinor B. Jensen – Føtex Varde, Sabrina B. Lauridsen – Føtex Nørregade Vejle, Mia B. Jakobsen – Løvbjerg Aabenraa, Camilla S. Madsen – Superbrugsen Tørring, Mads U. Toftlund – Beringsslagteren Horsens, Laura Guldborg – Meny Christiansfeld, Christina Christensen – Bilka Vejle, Michelle L. Madsen – Bilka Esbjerg, Faglærer Henrik Christiansen, faglærer Conny Thomsen, faglærer Lars Bakkensen, Tage H. Madsen – Superbrugsen Ølgod.

 

 
 

Se også