Isovér har fået ny projektkonsulent

Christian Reese – ny produktionskonsulent

VAMDRUP: 29-årige Christian Reese tiltrådte 1. juni som projektkonsulent for Saint-Gobains danske virksomheder Gyproc, Isovér og Weber, og hvor Isovér ligger i Vamdrup.

Han skal have fokus på at hjælpe rådgivere og bygherrer med relevant dokumentation og viden, blandt andet for at sikre en hensigtsmæssig brug af materialer og løsninger til gavn for den grønne omstilling.
Christian Reese er opvokset i Kolding, og er uddannet Cand. Arch. fra Århus Arkitektskole i 2022 med særlig fokus på materialelære.

Både sideløbende, og efter færdiggørelsen af studierne, har Christian Reese undervist i  arkitektur og bygdesign på Den Skandinaviske Designhøjskole, og i 2022 var han en af finalisterne i ’Sweco Transform Award’ med sit afgangsspeciale om bæredygtigt forbrug. Christian Reese bor i dag i Frederiksberg. /seb

 

Se også