Yoga under åben himmel

Tilbyder yoga under åben himmel i Vamdrup og Lunderskov

FÆLLES/SUNDDHED: Hvis du har lyst til et sundt pusterum i hverdagen henover sommeren, så tilbydes der at deltage i yoga under åben himmel både i Lunderskov og Vamdrup.

Bevæg dig for livet i Kolding Kommune arrangerer nemlig igen i år Yoga under åben himmel. Et event, hvor du kan dyrke yoga sammen med andre i grønne omgivelser under åben himmelstrøg.

Yoga under åben himmel er et gratis sommertilbud, der kører fra slutningen af juni til starten af september. Yogasessionerne vil være fordelt mellem weekender og hverdage, og man kommer rundt til flere byer i Kolding Kommune. Fælles for alle yogasessioner er, at alle kan være med. Så hold øje med hvornår Yoga under åben himmel kommer nær dig, lyder det i en pressemeddelelse.

Og at deltage i Yoga under åben himmel kræver ingen tilmelding. Du skal blot møde op og nyd en times yoga og bare medbringe et tæppe eller en måtte.

I Lunderskov er der yoga under åben himmel ved Lunderskov Hallen den 20. juni fra kl. 17-18. I Vamdrup foregår det den 24. juni fra kl. 11-12 i Frederikkelund på Jernbanegade, og igen samme sted den 3. august fra kl. 17-18 før der sluttes ved i Lunderskov ved hallen den 24. august fra kl.17-18.

Se også