CIF hædrer Dorthe og Kedde for opbakning til fodboldholdene

Dorthe Kragelund og Christian ”Kedde” Christensen blev hædret som ”Årets CIF”er i torsdags, den 15. juni. Bagved ses Henrik Vester, der uddelte prisen som repræsentant for hovedbestyrelsen.

Hvert år kårer Christiansfeld Idræts Forening ”Årets CIF’er”. De enkelte afdelinger kan indstille kandidater til hovedbestyrelsen, som derefter vælger årets CIF’er blandt de indkomne forslag.

Normalt kåres der kun en enkelt person, men i år er det til et ”hold”. Nemlig Dorthe Kragelund og Christian ”Kedde” Christensen.

Fra ”Skuret” sørger Dorthe og Kedde uge efter uge for at tænde grillen og fylde øl og vand i køleskabet, så mange kan nyde godt af det.

Fejring på stedet

Tidligere skete uddelingen på hovedbestyrelsens generalforsamling, men nu sker uddelingen i ”vinderens” normale sportslige omgivelser, så fejringen kan ske blandt dem, som indstiller og har størst glæde af ”vinderens” indsats.

Titlen blev derfor uddelt i forbindelse med Serie 4, 1 holdets hjemmekamp torsdag aften den 15. juni.

Derfor blev de valgt

Når valget faldt på Dorthe og Kedde, skyldes det ifølge indstillingen fra fodbold afdelingen, at:

”Dorthe og Kedde yder en fantastisk indsats i ”Skuret” med øl og pølse-salg til hjemmekampene.

”Skuret” startede op i 2005 og har siden været en væsentlig årsag til, at der skabes rigtig god stemning omkring primært seniorkampene.

Dorthe Kragelund og Christian ”Kedde” Christensen i aktion med grillpølser ved det såkaldte ”Skuret” ved Cuben.

Tilskuere nyder Skurets øl, vand, grillpølser og ikke mindst deres imødekommenhed.

Det samme gør spillere, trænere og dommerne, som efter kampen ser frem til at nyde godt af øl og pølser, som er klar, når de forlader banen.

Udeholdene og dommerne kommenterer gang på gang, at CIF fodbold er et fantastisk sted at besøge, og den stemning, som skabes til kampene, er unik, uanset om vi ligger i Jyllandserien eller serie 4.

Udover den gode stemning er ”Skuret” med til at finansiere en masse praktik omkring seniorbolden.

Men ”Skuret” er ikke nok for Dorthe og Kedde.
De to siger aldrig nej til at yde en indsats for klubben.

Kedde er år efter år dirigent ved CIF fodbolds generalforsamling, og vi har vist alle nydt Keddes grillpølser, når vi gang på gang har brugt ham til diverse arrangementer. Uanset om det er generalforsamlinger eller Tour de France.

Dorthe yder bl.a. også en kæmpe indsats omkring Brian Mengels ”Brizze Camp”, hvor mange børn oplever en dejlig uge i sommerferien, som sætter Christiansfeld på landkortet. Dorthe er med til at gøre arrangementet lettere for Brizze, som så giver et pænt bidrag til CIF for at låne faciliteter mm.

Ydermere har Dorthe og Kedde også gennem mange år været aktive omkring banko og udgør en meget væsentlig årsag til, at banko kører igen i år, hvor ”de gamle”-banko guder har trukket sig lidt tilbage.

Her har de to været blandt dem, som rent faktisk efter en eftermiddag i ”skuret” satte sig i selen, for at det ikke måtte være slut med banko, og som vi nu kan være med til at takke for, at endnu en bankosæson gik rigtig godt og bibringer en markant indtægt til foreningen CIF.
Derfor synes vi, at Dorthe og Kedde fortjener nomineringen til årets CIF’er, motiverer formand Hans Nissen Rosenberg indstillingen fra fodboldafdelingen.

Se også