Skanfeld svarer på kritik af patientsikkerhed

CHRISTIANSFELD – Skanfeld vil gerne give en klar udtalelse om den nylige skriftlige kommunikation, vi har haft med Danmarks Radio vedrørende sagen om påbud fra Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS).

Læs om sagen her.

Det skriver klinikken i en pressemeddelese. Den fortsætter:
”Det er vores primære mål at sikre, at offentligheden forstår vores høje standarder for patientpleje, og vi er fast overbeviste om, at ingen af vores patienter har været udsat for behandling af lav lægefaglig standard.

Skanfeld er mere end en traditionel sundhedsorganisation. Udover vores lægefaglige professionalisme og sikkerhed er vi kendt for vores engagement i at forbedre vores medmenneskers livskvalitet ud over traditionel sygdomshåndtering. Vi stræber efter at hjælpe vores patienter med at opnå et stærkere og bedre liv ved at integrere vores højtudviklede sundhedstjenester med en personlig tilgang.

Som reaktion på kravene fra STPS har vi allerede implementeret en række nye tiltag. Dette er for at sikre, at vi ikke blot lever op til disse krav, men også stræber efter at overgå dem, hvor det er muligt. Vores mål er at sikre de højeste, hvis ikke landets højeste, sikkerhedsstandarder.

Skanfeld er overbevist om, at disse tiltag vil bidrage til at styrke vores engagement i patientsikkerhed og fortsætte med at levere exceptionel patientpleje.

Skønt vi forstår, at der kan være yderligere spørgsmål eller kommentarer om denne sag, henviser vi til vores skriftlige udtalelser og kommentarer sendt til Danmarks Radio som vores fuldstændige svar på dette tidspunkt.

Vi sætter pris på offentlighedens forståelse og tillid, mens vi fortsætter med vores mission – at yde fremragende patientpleje og forbedre livskvaliteten for de mennesker, vi betjener.

Info om Skanfeld

Skanfeld er en ledende sundhedsorganisation i Danmark, baseret i Christiansfeld, kendt for sin lægefaglige professionalisme, sikkerhed og dedikation til at forbedre patienters livskvalitet. Vi er engagerede i at levere den højeste standard for patientpleje og stræber konstant efter at overgå forventningerne i vores arbejde,” slutter meddelelsen fra Skanfeld.

Se også