Vil du hjælpe med stof fra dit eget lokalområde?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi kommer til at mangle stof fra Lunderskov og Vamdrup-området, nu hvor journalist Svend Erik Brodersen stopper.

Fællesavisen vil gerne fortsætte med at bringe stof fra disse to kommuner, der ligesom Christiansfeld var selvstændige indtil sammenlægningen med Kolding i 2007.

Efter at vi er blevet en storkommune, kommer alt for meget til at handle om Kolding BY. Selv vores lokale turistkontor i Christiansfeld skal nu hedde Museum Kolding. Men man må ikke glemme, at kommunen er mere end byen. Næsten halvdelen af kommunens borgere bor udenfor Kolding by fordelt på over 11.000 husstande.

Efter at vi genoplivede Christiansfeld Avis, gav mange borgere udtryk for, at de nu opdagede, hvor meget der foregik, og at de ikke blot boede i en kedelig ”soveby” til Kolding.

På samme måde ligger der mange lokale nyheder i Lunderskov og Vamdrup, som måske ikke er interessante for Politiken og TV-Avisen, men som er meget relevante for os, der bor i nærheden af skolen, fabrikken eller det hus, der brændte, osv.

Men vi har som lille avis uden ret mange annoncer ikke mandskab til at dække det, som man gjorde i gamle dage. Der er brug for, at nogle påtager sig at være ”meddelere” og sender stof til Fællesavisen.

Her er nogle enkle regler:

1. Skriv kort og straks, det sker.
2. Skriv neutralt og uden at blande din egen mening ind.
3. Husk tid, sted og andre fakta.

Send en mail i god tid før deadline mandag morgen til mail@lunderskov-folkeblad.dk eller kontakt lokalredaktør Henri Nissen på 5131 6599. Tak!

Se også