BDM Møbelgenbrug genopstår ved siden af 365 Discount

Arngier Langås og Christian Aagaard fra BDM lykønsker hinanden med, at de seje forhandlinger er afsluttet.

BDM Møbelgenbrug har været lukket ned siden april måned. Men snart åbner det igen. BDM har endelig fundet egnede lokaler ved siden af 365 Discount.

Stort set hele den medarbejdergruppe, som var med til at lukke ned i april, mødte op for at besigtige de nye lokaler, da man fik nøglerne den 31. juli.

Frivilligholdet har organiseret sig med en styregruppe på 5, som består af Frank Smits, Svend Erik Kirch, Kirsten Josefsen, Gerda Marcussen og Jørn Bork Jensen.

Lokalerne skal nu indrettes, og der skal indsamles effekter til at sælge. Man fortsætter med de samme varegrupper som i den gamle forretning på Kongensgade, dog flest møbler. Frivilligholdet opfordrer derfor lokalbefolkningen til at rydde op i pultekamre og lofter og indlevere gode, brugte effekter. Større møbler afhenter de gerne.

Frank Smits fortæller, at det er anden gang, han er med til at indrette Møbelgenbrug.

– Så det var noget af en mavepuster, at vi blev sagt op på Kongensgade, men med de nye muligheder, der nu viser sig her, glæder jeg mig til at tage fat igen. Rigtigt mange har tilkendegivet, at det er et stort aktiv for byen, at vi nu åbner igen, og jeg glæder mig meget til åbningsdagen, siger Frank.

Her flytter BDM’s store møbelgenbrugsbutik ind omkring den 1. september.

Svend Erik Kirch, som er butikkens kørselsleder og sørger for transport af møbler til og fra butikken, siger:

– Yes, endelig kom der en afklaring, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang igen.”

– Ja, og det bliver skønt at komme til at møde kunderne igen og også at få samvær med de andre medhjælpere i butikken, det bliver rigtig godt, udbryder Kirsten Josefsen.
Gerda Marcussen, som har været med i 7 år og forøvrigt arbejder både i Møbelgenbrug og i BDM-Butikken på Prætorius Torvet, slår fast, at genbrug er rigtig godt for miljøet, og det er det ansvar, der driver værket. Tænk globalt og handl lokalt i genbrugsbutikken.

– Går der nogen rundt, som kunne tænke sig at give et nap med i butikken, så lad os det endelig høre, siger Jørn Bork Jensen.

– Vi har brug for alle gode hænder, og det er jo fantastisk, at man på den måde kan gavne byen, gavne miljøet og ikke mindst gavne de børn i bl. a. Congo, som bor på BDM´s børnehjem.

Butikken forventes at åbne omkring 1. september.

krob/Henri.

Se også