Stjal bil i Haderslev og brændte den af bag skolen i Christiansfeld

Tusindvis af kroner gik op i røg, da de to unge mænd på ca. 20 år slog ruderne ind og antændte brandvæskerne. Politiet efterlyser alle, der kan have set, hvem de pågældende er. Eller som har andre oplysninger.

Onsdag (den 6. 9.) steg høje sorte røgskyer op bag skolen og kirkegården i Christiansfeld. En bil var brudt i brand, og flammerne stod i flere meters højde.

Branden blev alarmeret af en flok unge drenge, der ringede på 112.

Men inden politiet og brandvæsnet nåede frem, var personbilen totalt udbrændt. Den havde været overhældt med brændbar væske, og gerningsmændene havde altså ønsket at brænde den af, formentlig for at fjerne fingeraftryk og andre beviser.

Bilen, en Peugeot 307, var forud blevet meldt stjålet i Haderslev to dage tidligere.

Politiet havde allerede før drengenes alarm fået en henvendelse fra en kvinde, som havde set to mænd knuse ruderne i bilen. Hun har overfor politiet beskrevet dem som ca. 20 år. Men det vides endnu ikke, om det er dem, der også har stjålet bilen. Politiet efterlyser flere vidner i håb om at få opklaret, hvad der er sket, og hvem gerningsmændene er.

Sådan så den udbrændte Peugeot ud torsdag formiddag. Den holdt bag ved Tyrstrup kirkegård, men ikke på parkeringspladsen.

 

Se også