Fællesspisning i Tyrstrup Sognehus igen fra torsdag den 12.

Maden smager bedre, hvis man spiser sammen.

Tyrstrup Menighedsråd har besluttet at gentage sidste sæsons succes med fællesspisning en gang om måneden i de kolde måneder. Første gang er på torsdag 12. oktober kl. 17.30 i Tyrstrup Sognehus.

Det er ikke sjovt at spise alene. Maden smager ligesom lidt bedre, når den indtages sammen med andre.

– I menighedsrådet har vi evalueret forrige sæson med fællesspisning, fortæller menighedsrådets formand Kurt Mosegaard, – og vi er blevet enige om at fortsætte konceptet med nogle få ændringer.

En af ændringerne er, at man godt må betale for maden. Men det har dog hele tiden været menighedsrådets politik, at der skal være plads til at ”springe over”, hvis man ikke lige har de 30 kr. der normalt betales for et måltid.

Men det vigtige ved fællesspisningen er altså ikke at slippe for at betale for maden, men at hygge sig sammen med andre.

Måltidet i Sognehuset er enkelt og dansk, men krydret med en sang eller to fra højskolesangbogen, som anvendes hver gang.

Det er forskellige frivillige ved Tyrstrup Kirke, som står for maden og opvasken. På den måde står kirken sammen om initiativet, der betales via kirkens budget og via de penge, som man frivilligt vælger at give for maden.

Første gang er torsdag 12. oktober kl. 17.30 – hold øje med Tyrstrupkirke.dk for de kommende datoer. Samme sted kan du også læse om tilmelding.

AC/Henri.

Se også