Lokale kunstnere åbner dørene for interesserede

Den 11.-12. november kan alle nysgerrige og kunstinteresserede komme indenfor i hele 39 kunstneres og kunsthåndværkeres værksteder og atelierer til Åbne Atelierdage for sjette år i træk i hele Kolding Kommune.

Kunstnere og kunsthåndværkere i hele Kolding Kommune åbner dørene til deres atelierer og værksteder og giver besøgende mulighed for at se kunstnernes arbejde helt tæt på, opleve deres kreative processer og endda købe unikke kunstværker direkte fra kunstnerne.

– Åbne Atelierdage er et stort aktiv for vores kommune; lokale kunstnere får mulighed for at dele deres passion og deres værker med lokalsamfundet, siger Ole Martensen, formand for Kulturudvalget i Kolding Kommune.

– Borgerne får masser af spændende behind-the-scenes oplevelser. Jeg vil opfordre alle til at tage på ’kunsttur’ og opleve det alsidige og sprudlende kunstmiljø, der trives i vores kommune.

Folder med mere information

Kolding Kommune har i samarbejde med de udstillende kunstnere lavet en folder, der præsenterer alle kunstnerne og fortæller, hvor de udstiller. Folderen kan du finde på kulturinstitutioner og forskellige overnatnings- og spisesteder rundt om i kommunen. Du kan også se eller downloade den på www.kolding.dk/atelierdage.

Der er gratis adgang alle steder, hvor de deltagende kunstnere udstiller fra kl. 10-16.
Mens de fleste kunstnere findes i Kolding, bringer Fællessavisen på side 9 her i avisen nogle af de lokale kunstnere i Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

Se også