Sammenspiste kammerater?

Søren Rasmussen

Formanden for Natur-, Miljø- og Klimaudvalget har, ifølge JydskeVestkysten, meddelt borgmesteren og gruppeformændene i Byrådet, med undtagelse af undertegnede, at han ikke vil varetage sine opgave som udvalgsformand i sagen om lufthavnen i Vamdrup.

Formanden, Jørn Chemnitz, har undladt at orientere mig fordi han, citat: ”ikke vil risikere mere støj omkring sagen”.

Jeg tager det selvfølgelig som en kompliment, at man ikke forventer at kunne orientere mig om, at man ikke vil passe sit politiske arbejde, uden at der kommer en reaktion, der ”støjer”.

Men helt ærligt, hvor er vi henne, hvis Byrådet er så sammenspist og lallende uansvarligt, at man kan skive til borgmesteren og lederne af fem partier, at man ikke gider de opgaver, der følger med at være formand, uden at der er en reaktion? Det er jo rablende galt. Selvfølgelig kan man ikke være formand for et udvalg og så nægte at tage sig af de opgaver, der følger med.

Der er dog det lyspunkt, at en af modtagerne af mailen fra Jørn Chemnitz er gået til avisen med den. Tak for det, der er trods alt også ”kun” fire partier i kredsen omkring Borgmesteren. Nu kan vælgerne jo så vurdere sagen og ikke blot kammeraterne i Byrådets flertal.

Søren Rasmussen
Gruppeformand for
Dansk Folkeparti i
Kolding Byråd

Se også