Skadet Vojens-dreng forlænger kontrakt med Sønderjyske

22-årige Mathias Borring var tilskuer til kampene sidste sæson. Nu er han tilbage på isen igen, og en ny kontrakt med SønderjyskE Ishockey er indgået.

Sidste sæson fik Mathias Borring en rygskade. Blot en enkelt kamp spillede han, men denne sæson er han tilbage i fulde omdrejninger. Den lynhurtige forward har markeret sig stærkt og står noteret for 17 point i 34 kampe, og nu har han underskrevet en kontraktforlængelse med barndomsklubben frem til sommeren 2026.

– Mathias har med ydmyghed og hårdt arbejde kæmpet sig tilbage efter en langvarig skade. Han har stor fart i skøjterne, er meget målsøgende og så er han yderst stærk i undertalsspillet, udtaler direktør Klaus Rasmussen.

Efter sæsonen 2019/20 blev Borring kåret til årets unge spiller i dansk ishockey. Talentet har været åbenlyst med mange ungdomslandskampe til følge, og den nye aftale har en klausul, som giver mulighed for et skifte til udlandet efter sæsonen 2024/25.

– Han har virkelig fået sit gennembrud denne sæson. Vi er glade for, at vi kan indgå en ny aftale med en talentfuld Vojens-dreng, som kan fortsætte den flotte udvikling og forfølge sin drøm, forklarer Klaus Rasmussen.

– Jeg er glad for at kunne forlænge med SønderjyskE. Jeg trives her, og vi har nogle fantastiske fans i ryggen. Den store drøm er selvfølgelig udlandet, men lige nu nyder jeg bare at kunne spille igen. Der venter nogle spændende uger og måneder, som jeg ser meget frem til, siger Mathias Borring.

Se også