SF i Kolding gør klar til en fremtid uden Søvndal

Susanne Stenstrop Thorsen og Lis Ravn Ebbesen.

Lis Ravn Ebbesen blev ved SF Koldings generalforsamling lørdag den 16. marts valgt til ny formand for SF Kolding.

Hun afløser Susanne Stenstrop Thorsen. Lis Ravn Ebbesen var i mange år byrådsmedlem. Hun genindtrådte i bestyrelsen for 3 år siden.

– SF Kolding er inde i en rigtig god udvikling, og jeg vil gerne være med til at sikre, at udviklingen fortsætter. Snart skal vi til at planlægge et brag af en valgkamp til kommunal- og regionsvalget, og det vil jeg glæde mig til at stå i spidsen for, siger den nyvalgte formand.

Tidl. formand afløser Søvndal i byrådet

Susanne Stenstrop Thorsen, der har været formand gennem de seneste 4 år, har valgt at stoppe, fordi hun om kort tid skal afløse Villy Søvndal i byrådet. Han har valgt at stille op til EU.
Susanne Stenstrop Thorsen blev på lørdagens generalforsamling også valgt som SF Koldings kandidat til regionsrådsvalget i 2025.

– Jeg er beæret over at være blevet indstillet som Koldings regionsrådskandidat fra SF, og jeg ser frem til arbejdet, siger hun. I regionsrådet handler det især om sygehus m.m.

– Sundhedspolitik er noget af det vigtigste for danskerne og med god grund. Det er, når vi er syge, at vi for alvor har brug for velfærdssystemet, og det er i sundheden, at uligheden i vores land virkelig viser sit grimme ansigt, siger Sussanne Stenstrop.

På generalforsamlingen var der genvalg til næstformand Casper Marienlund, kasserer Poul Erik Nørregaard samt bestyrelsesmedlem Gitte Høien. Mads Hansen blev også valgt til bestyrelsen.

Som suppleanter blev Sofus Teislev, Anne Dedenroth-Schou og Susanne Stenstrop Thorsen valgt.

Se også