Fortsat opbakning til et hospice i kommunen

Her ses en del af deltagerne.

– Jeg er glad for, at så mange deltog i generalforsamlingen, og at bestyrelsens forslag blev så godt modtaget, fortæller formand Lissen Schougaard.

Formanden for støtteforeningen til oprettelse af et hospice i Kolding Kommune, Lissen Schougaard, aflægger beretning.

Forslaget gik ud på at gå videre i samarbejdet med Kolding Kommune og bruge foreningens kræfter og midler til at udbrede hospicetanken og palliation til gavn for så mange borger i kommunen som muligt indenfor en kortere årrække.

– En mulighed kunne være at blive en del af et plejecenter, ligesom det kunne være en mulighed at være med til at løfte den palliative omsorg på alle kommunens plejecentre. Og det er helt i tråd med en høring, om den palliative indsats løftes godt nok, som foreningen deltog i på Christiansborg for nylig, fortæller Lissen Schougaard.

– Støtteforeningen har rigtig gode erfaringer med at samarbejde med Kolding Kommune, som er forudsætningen for vores dagtilbud Gæstehuset på Vesterløkke. Der er ingen tvivl om, at vores frivillige gør en stor forskel både i forhold til patienter og deres pårørende hver onsdag. Og det betyder noget for både patienter og pårørende at have et sted, hvor man kan dele tanker om både sygdomsforløb og livet i al almindelighed. Men vi kunne sagtens bruge flere frivillige, tilføjer Lissen Schougaard.

Lis Ravn Ebbesen, Nils Sjøberg og Lissen Schougaard blev genvalgt til bestyrelsen og Ann-Christin Riis nyvalgt som suppleant.

Efter generalforsamlingen var der fællessang med Arne Jeppesen.
Se også