Vinderne af Rally Sønderjylland

De tre hurtigste i Au2parts Rally Sønderjylland i mål. Fra venstre Erik Christensen og Esben Hegelund, Egtved/Hadsten, Mette Felthaus og Kenneth Madsen, Horsens/Ruds Vedby, Karsten Isaksen og Simon Vallentin, Egtved/Holbæk. (Foto: Morten Dam)

Det blev præcis den gyser, som mange havde ventet, da to af landets hurtigste rallyhold mødtes i Au2parts Rally Sønderjylland ved Aabenraa.

Efter 255 km og otte udfordrende hastighedsprøver vandt Kenneth Madsen og Mette Felthaus, Ruds Vedby/Horsens, for anden gang i år, da de kørte deres Citroën C3 Rally2 i mål med et forspring på blot 9,7 sekunder foran udfordrerne Simon Vallentin og Karsten Isaksen, Holbæk/Egtved i en Hyundai i20 Rally2.

Løbets hurtigste tohjulstrukne bil blev for anden gang i træk kørt af Casper Venning og Kristian Birk Hansen, Herlufmagle. Med deres Renault Clio R3T er de tydeligvis på vej mod toppen i dansk rallysport. I mål var de femtehurtigst af alle og næsten to minutter foran næstbedste hold i en tohjulstrukket bil.

Søren Tangaa, Christiansfeld, som vi fortalte om i sidste uge, opnåede ikke en topplacering. Han var co-pilot for Johnny Pedersen i en BMW

Au2parts Rally Sønderjylland tæller som anden afdeling af det danske DIF-mesterskab i rally, Dansk Super Rally.

Den tredje af de seks tællende runder i Dansk Super Rally køres den 22. juni i forbindelse med DM-ugen i Herning.

Se også