Karina: Jeg blev ikke ’vippet af pinden’

SF’s Karina Lorentzen Dehnhardt overlader posten som gruppeformand til Jacob Mark.

Efter knap tre år på posten stopper det sydjyske folketingsmedlem Karina Lorentzen Dehnhardt, Kolding som gruppeformand i SF.

Hun afviser dog, at hun skulle være ”vippet af pinden”.

– Nej, det kan jeg helt afvise. Det her er lige så meget mit ønske, som det er Jacob Marks, at han nu bliver gruppeformand igen. Og jeg er glad for, at både folketingsgruppe og politik er i topform. Det her bliver rigtig godt. Både for Jacob, for mig og for SF, siger Karina Lorentzen Dehnhardt.

– Det har været et stort privilegium for mig at være gruppeformand for SF, og det har været meget spændende og begivenhedsrige år – lige fra regeringsforhandlingerne og til et fantastisk EP-valg i forsommeren. Nu er tiden kommet til at give stafetten videre, siger Karina Lorentzen.

– Da Jacob blev syg, og partiet havde brug for det, trådte jeg selvfølgelig til. Gruppeformandsposten er spændende, men også meget tidskrævende, og den tager opmærksomheden fra mine ordførerskaber. Jeg har savnet at kunne give dem fuld opmærksomhed, og det glæder jeg mig meget til at kunne igen, siger Karina Lorentzen Dehnhardt.

Se også