Vellykkede dage i Ødis

Her er Jens Søgaard Jørgensen (bagerst), sammen med Martin Aggesen (forrest) ”lynskudt” i fuld gang med at rengøre et busventeskur på Steppingvej i Ødis. De er iøvrigt begge med som frivillige i Landsforeningen Ren Natur. / Foto: sebro-press.

ØDIS: Der har den seneste tid været ”gang i den” i Ødis-området. Der har været både ”SMUK-Landsbydag” i alle tre bysamfund i Ødis Sogn, nemlig Ødis, Ødis-Bramdrup og Fovslet.

Og det var lørdag den 21. maj. Der har også været byfest i Ødis. Her var området ved Ødis Hallen i fokus. Og arrangementerne betegnes som vellykkede.

”SMUK Landsbydag” startede med fælles morgenkaffe med rundstykker i de tre lokale bysamfund, Ødis Bramdrup, Fovslet og Ødis. Omkring 70 personer var mødt op for at være til at forskønne sognet.

Udover at samle affald i grøfter og på fortove, blev der blandt andet også plantet blomster i krukker og bede, samt vasket skilte, sten og busskure med mere.

I Lokalbladet for Ødis Sogn meldes om hyggelige timer sammen, og Lokalrådet siger tak for opbakningen og takker samtidig SuperBrugsen i Vonsild og Vamdrup, for at have sponseret øl og vand, så tørsten kunne slukkes oven på dagens strabadser.

Byfesten i Ødis blev afviklet lørdag den 29. maj og betegnes som en fantastisk dejlig dag med stor opbakning fra hele lokalsamfundet. Borgmesteren Knud Erik Langhoff var i anledningen til stede i landsbyen med en tale, som i Lokalbladet omtales som ”en fin tale”.

”Vi er stolte over, at vores lille samfund kan samles om sådan et arrangement. Vi håber, det er med til at vise omverdenen, at små lokalsamfund er værd at bevare. Vi håber også, at dagens succes har lagt grundstenen til at bære ideen videre til næste år”, hedder det videre i bladet.

/sebro

Se også