Et godt tilbud til børn og unge

Der arrangeres igen i år sommerferiefiskeri for børn og unge i Marielundsøen i Kolding

Her fiskes der flittigt ved bredden til Marielundsøen. ( Foto: Privatfoto)

KOLDING: Traditionen tro inviterer Kolding Sportsfiskerforening også i år børn og unge under 18 år til sommerferiefiskeri fra Marielundsøen i Kolding: 

Det spændende arrangement foregår lørdag den 24. juni, samt lørdag den 1. og 8. juli fra kl. 10 – 15 på parkeringspladsen ved Naturskolen, Marielundsvej 20 i Kolding, og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig:
– Pak bare fiskegrejet mød op og få gode råd og vejledning af juniorlederne i Kolding Sportsfiskerforening.  Vi er på parkeringspladsen ved naturskolen Marielundsvej 20. 6000 Kolding, fortæller Niels S. Knudsen fra Kolding Fiskeskole/Sportsfiskerforening.
Har du ikke selv noget udstyr, så har foreningen et antal lånestænger til rådighed. Foreningens håber med indslagene at fange flere børn og unges interesse for fiskeri.  Foreningen har en stor juniorafdeling med omkring 50 unge medlemmer.
Som deltager ved sommerfiskeriet vil du kunne melde dig ind i foreningens juniorafdeling for kun 100,- kr. Indmeldelsen skal dog foretages på en af dagene, lørdag d. 24. juni  eller 1. juli og 8. juli 2023 på www.koldingsportsfisker.dk  Hvor du også kan læse om foreningens mange aktiviteter både for juniorer og seniorer.
Som medlem af Kolding Sportsfiskerforening får du automatisk fiskeret til mange fine fiskevande i smuk natur som Harte Dons Søerne, Kolding Å, et stykke af Vester Nebel å, et stykke af Sneum Å samt ikke mindre end omkring 70 km åbred ved Gels Åen, lyder fra sportsfiskerforeningen./ løj

 

Se også