Sommersjov med 153 events

Bl.a. Skamlingsbanken og Christiansfeld. Museum Kolding arrangerer 153 forskellige sommeraktiviteter for børn og familier i sommerferien.

Sommersjov starter på lørdag den 24. juni kl. 11.00 – og fra dette tidspunkt er der en aktivitet hver dag i skolernes sommerferie kl. 11.00 ud fra Staldgården i Kolding, ved Besøgscentret og i landskabet på Skamlingsbanken og i ChristiansfeldCenteret.

Programmet for de 153 sommeraktiviteter findes på en flyer og på Museum Koldings hjemmeside.

– Vores tre besøgssteder egner sig rigtig godt til at lave helt forskellige former for aktiviteter til børn. Staldgården i Kolding var under besættelsen Ge-stapos hovedkvarter, og i vores nuværende udstilling, ’1943 – Gestapo kommer’, kan børn gå på opdagelse og lede efter hemmelige tegn fra modstandsfolk, og i Christiansfeld, hvor vi 27. juni åbner jubilæumsudstillingen, kan man gå på en børnevandring med guide eller hygge sig i haven, siger museumsdirektør Rune Lundberg.

På Staldgården bliver besættelsen spændende – set gennem børneøjne, når børn kan gå på opdagelse med en detektivkuffert, en notesblok og et forstørrelsesglas – på jagt efter hemmelige tegn fra modstandsfolk.

Se også