Loppemarked på Loppegården

LUNDERSKOV: Nu kan Lunderskov Y’s Men`s Club endelig igen sætte dato på et Loppemarked på Loppegården. – Vi glæder os rigtig meget til igen at åbne op på Loppegården lørdag d. 4.9 kl. 9-12 til årets første store loppemarked.

– Hylderne er allerede fyldt med gode lopper, da vi har fået meget ind, og også sorteret godt, så de allerbedste ting er tilbage. Loppekøbere kan roligt sætte x i kalenderen og begynde at spare op. – Vi håber at se rigtig mange gamle og nye kunder denne lørdag til gode loppekøb og samtidig støtte lokalt og regionalt kirkeligt og socialt arbejde. På trods af Corona nedlukningen, er det lykkedes på anden måde at sælge lopper, således at vi har uddelt ca. 105.000, -. Se hvem vi støttede på hjemmesiden www.lunderskov.ysmen.dk, siger Hans Jørgen Knudsen.

Se også