Lokale udstiller i sognehuset

De fem udstillende kvinder i en pause under ophængning. Fra venstre Bodil Overgaard Junge, Anne Mette Vesterlund, Kirsten Kornum og Tove Bak samt Karin Bøgh Mogensen forrest.

Af Lars Østergaard Jensen

I september og oktober ud kan man beundre en lang række akrylmalerier af fem kvindelige kunstnere i sognehusets smukke lokaler.

Navnet Art Batama er sammensat af den oprindelige gruppes fem medlemmers forbogstaver, men vi har bibeholdt navnet, selv om der har været udskiftning af medlemmerne, fortæller Bodil Overgaard Junge. Kunstnergruppen har malet sammen i FOF’s regi i mange år og nyder samværet med hinanden. Igennem årene har man blandt andet udstillet på Klostergården og et par gange i det gamle Borgerhus i Kolding. I 2013 og 2015 kunne man beundre gruppens værker i Lunderskovs gamle byrådssal og 2018 på loftet hos Szocka Living A/S i Christiansfeld, fortæller Bodil Overgaard Junge.

De udstillede malerier i sognehuset spænder stilmæssigt fra abstrakt, symbolik og naturalisme. Man kan se flere af gruppens malerier på deres fælles hjemmeside www.artbatama.

Se også