Cirkus og gøgl for børn i Sjølund

Stor check til sjove aktiviteter med KSU for Børn

Med TrygFondens støtte kunne 34 børn i Sjølund få glæde af cirkus og gøgl i efterårsferien. 

Tre dages workshop med artisteri, gøgl og dans for 34 børn mundede i efterårsferien ud i en forestilling i Sjølund Multiarena. Workshoppen er støttet af TrygFonden, der også overværede forestillingen sammen med børnenes familier, venner og andre cirkusinteresserede.

Cirkus- og gøglerworkshoppen er arrangeret af KSU for Børn, der hører under den frivillige forening Kolding Sjølund Udviklingsråd (KSU). Foreningen arbejder for at skabe rammer for trivsel og social inklusion af børn og unge i Sjølund og omegn. Frivillig i KSU, Hanna Andresen, siger:

– Vi ønsker at give børn og unge fra lokalområdet mulighed for gode og sjove oplevelser sammen med andre. Til det er cirkus og gøgl en oplagt aktivitet, og vi har haft tre virkelig dejlige dage med fuld fart, masser af grin og et stærkt fællesskab. Vi er utrolig taknemmelige for TrygFondens donation, der har gjort det muligt for os at gennemføre bl.a. cirkus-workshoppen, hvilket har været til stor glæde for både store og små. 

Støtte fra TrygFonden

KSU for Børns idéer og aktiviteter udvikles og gennemføres i samarbejde med partnere fra det lokale foreningsliv, børnehave, SFO og skole. Den netop afholdte cirkus- og gøglerworkshop blev afviklet sammen med frivillige fra Gymnastikafdelingen og SFO’en på Sjølund-Hejls Skole. Donationen fra TrygFondens regionale råd blev overrakt i forbindelse med den afsluttende forestilling. 

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har i 2021 særligt fokus på børn og unges trivsel. Donationen på 20.000 kr. til KSU for Børn er givet som led i denne indsats og TrygFondens samlede arbejde for at skabe tryghed. Donationen til KSU omfatter udover cirkusworkshoppen støtte til en teaterforestilling med Sigurd Barrett, et kunstprojekt og en dag med fokus på fysisk bevægelse og gadeidræt.

Kirstine

Se også