Det er populært at bo i Lunderskov

Efterspørgslen på nye byggegrunde er så stor, at kommunen nu er på vej med yderligere 23 nye grunde.

Der bygges meget i Lunderskov-området. Den nyeste dstykning er Skifervænget.

Af Svend Erik Brodersen

LUNDERSKOV: Det er populært at bo i Lunderskov. Det betyder, at efterspørgslen på nye byggegrunde og byggeriet af nye boliger fortsat buldrer derud ad.

Derfor har kommunen og byrådet netop besluttet at udstykke endnu 23 nye byggegrunde til parcelhuse i et nyt boligområde, der ligger attraktivt i skøn natur nær Dollerup Sø i Lunderskov Nord.
Borgmester Jørn Petersen (V) oplyser på forespørgsel af avisen, at sagen om at udstykke flere boliggrunde i Lunderskov endnu er så ny, at den først nu politisk er godkendt af byrådet. Det skete på den lukkede del af det seneste byrådsmøde.
De nye byggegrunde for parcelhuse i Lunderskov ligger på Skifervænget, og udgør faktisk en udvidelse af dette allerede eksisterende boligområde.
Det fremgår af sagen at de 23 nye byggegrunde snarest vil blive udbudt til salg på kommunens almindelige standardvilkår for offentligt udbud.
Grundene hører ind under Lokalplan 1115-11 Dollerup Sø nord, der samlet set rummer plads til cirka 70 åben-lav boliger og ca. 43 tæt-lav boliger.
Det fremgår videre af sagen, at der senere i det nye samlede boligområde skal etableres en selvstændig grundejerforening, og når det er sket, skal driften af de tilstødende fællesarealer overragers til den nye forening. Helt på lige fod med, hvad er sket i andre lignende nye boligområder i byen.
Borgmesteren kan dog endnu ikke oplyse noget om, hvornår præcist de 23 nye byggegrunde i det eftertragtede Lunderskov Nord kan udbydes i offentligt salg, idet der først administrativt skal udarbejdes salgsmateriale.

Se også