Død person i udbrændt bil identificeret  

SJØLUND: Sydøstjyllands Politi modtog tirsdag den 19. april omkring kl. 06.00 en anmeldelse om en udbrændt bil på Slåtoftevej i Sjølund. En død mand blev fundet i bilen, og han er nu identificeret. Der er tale om en 49-årig mand, der er ukrainsk statsborger.

Sydøstjyllands Politi iværksatte straks anmeldelsen en efterforskning med bl.a. retsmedicinere og kriminalteknikere, for at få fastslået, hvad der var sket, og om der lå en kriminel handling bag.

– De tekniske undersøgelser viste tidligt, at der ikke var anledning til at vurdere, at der var tale om en strafbar handling. Og DNA-undersøgelser har nu givet os svar på, hvem den afdøde person er, fortæller vicepolitiinspektør Torben Simonsen fra Sydøstjyllands Politi.
Den 49-årige mands pårørende er underrettet. sebro

Læs de friske nyheder hver dag på Fællesavisen.dk
for Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

HAR DU EN NYHED?
Ring til webmaster, journalist Sv.E. Brodersen tlf. 2076 1253.