Lokale sørgede for morgenkaffen ved “Stafet for Livet”

 

Billedtekst: Tre aktive fra Christiansfeld Rotary og Inner Wheels ved ”Stafet for Livet”.   Gertrud Jacobsen, Finn Johansen, Vibeke Thorsgaard og Bodil Johansen. (Privatfoto).

CHRISTIANFELD: I den netop forløbne weekend, fra lørdag middag til søndag middag, har Rotary og Inner Wheel fra Christiansfeld deltaget i ”Stafet for livet” i Haderslev, sammen med klubberne i Haderslev og Vojens.

– Vi havde et telt opstillet på pladsen. I teltet havde vi forskellige tiltag.  Og overskuddet fra salget går direkte til ”Kræftens Bekæmpelse”.  Christiansfeld Rotary og Inner Wheels stod for morgenkaffen til de af deltagerne, som havde bestilt ved deres ankomst. Og overskuddet derfra dette går naturligvis også helt ubeskåret til det gode formål, lyder det fra Rotary og Inner Wheel i Christiansfeld.
Og varerne til morgenkaffen til videresalg var leveret af følgende fire sponsorer fra Christiansfeld:  Bager Jørgensen, Skare Food, Den gamle Grænsekro og Meny.
Det samlede overskud fra aktiviteterne i teltet blev er samlet gjort op i omegnen af 60.000 kroner. /sebro

 

Se også