Lille dreng sad fastklemt i et dæk i en gynge

På billedet er brandfolkene (m/k) i fuld gang med at befri drengen, mens faderen trøster den chokerede og bange dreng. (Foto: sebro-press).

CHRISTIANSFELD: En lille dreng sad så uhjælpeligt klemt fast i en gynge på en legeplads i Christiansfeld, at brandvæsenet måtte skære ham fri. Hændelsen fandt sted på en åben legeplads ved Banckesvej.

Drengen var sammen med sine forældre på besøg hos bedsteforældrene i byen. På et tidspunkt var han ude at gå en tur sammen bedstemoderen. Da de kom forbi den pågældende legeplads, smuttede drengen over for at tage sig en i tur i pladsens gynge.

Men her gik det åbenbart helt galt. Gyngens sæde bestod af et bildæk, og her var drengen så uheldigt at dumpe ned i dækket.

Og her sad han så fast, at bedstemoderen ikke kunne få ham fri. Og drengens far, som kom til, kunne heller ikke gøre noget ud over at trøste den ulykkelige dreng. Og heller ikke andre tililende kunne stille noget. Drengen sad uhjælpeligt fast.

Og så var der jo ikke andet at gøre, end at rekvirere hjælp fra Trekant Brand – og brandvæsenet mødte også talstærkt op, og man måtte har skæreværktøjet frem for at få drengen fri.

Drengen kom heldigvis ikke noget til ved hændelsen, men han var helt forståeligt både chokeret og meget bange. Og den legeplads – og gyngen med bildækket – er nok ikke noget han sådan lige glemmer.

Indsatslederen hos TrekantBrand, Steen Christensen, fortæller til avisen, at han efterfølgende har indbragt hændelsen til Kolding Kommune. 

/bro

Se også