Keglerne lægger op til koncert med populært band

Det populære band, Tørfisk, som gæster Christiansfeld – og Cuben – med sin jubilæumskoncert. (pressefoto).

CHRISTIANSFELD: Christiansfeld Kegleklub står bag en spændende koncert i Cuben. Tirsdag den 22. juni om eftermiddagen rykker vel nok Danmarks ældste boyband ind på scenen. Det er bandet »Tørfisk« fra Nordjylland. Og netop i år er det 40 år siden, at bandet første gang spillede sammen.

– Vi glæder os til at spille i vores jubilæumsår. Vi glæder os helt vildt til også at besøge Christiansfeld, lyder det fra Tørfisk.

Og den populære folkegruppe starter faktisk deres jubilæumsturné i Christiansfeld. For, som de selv siger, så starter de på deres »verdensomrejse« i Danmark netop i uge 25 – og den starter 21. juni.

– Vi glæder os til at se jer alle sammen, og håber at I vil fejre jubilæumsåret sammen med os, lyder det i en pressemeddelelses fra Tørfisk.

Også hos Christiansfeld Kegleklub glæder man sig meget til koncerten:

– Da vi i marts måned 2020 fik tilbudt jubilæumskoncerten med Tørfisk, slog vi til med det samme. For det kunne kun blive en god eftermiddag med god musik og gode historier. Men så kom coronaén og satte en stopper for det hele, lyder det fra kegleklubben.

Og i klubben glæder man sig over, at lempelserne i restriktionerne betyder, at det nu kan lykkes at få det populære boyband Tørfisk til byen – til Cuben – 22. juni.

Der gøres samtidig opmærksom på, at for at komme ind i hallen skal der fremvises Corona pas eller gyldig negativ testsvar.

Se øvrigt annoncen for arrangementet i Christiansfeld Avis i uge 19 – onsdag den 12. maj. Og billetsalget til koncerten med Tørfisk er allerede i fuld gang. 

/bro

Se også