Flot tilslutning til grænsevandring

STEPPING/FRØRUP: Grænsevandringen ved Frørup søndag fik flot tilslutning. Næsten hundrede gik med på den seks kilometer lange vandretur i den smukke natur og det dejlige vejr:

– Ja, det gik godt – endda rigtigt godt. Og vi har fået mange positive tilbagemeldinger for arrangementet, både fra folk som deltog, og fra dem, der undervejs fortalte historien, fortæller Lone A. Schmidt fra Stepping/Frørup Meningsråds aktivitetsudvalg.

– Som omtalt af avisen i sidste uge, så handler det om en spændende grænsevandring på begge sider af den gamle dansk-tyske landegrænse. Ved Frørup på den »tyske« side og ved Brænøre på »dansk« side:

– Vi fik et rigtigt godt indblik af livet langs med grænsen, og vi fik til fods nærkontakt med den smukke natur, det gamle grænseland byder på. Og det er mit indtryk, at alle nød turen – også dem med lidt ømme fødder, lyder det videre fra Lone A. Schmidt.

Antallet af deltagere fandt arrangørerne frem til ved at tælle antallet af rundstykker, som deltagerne blev budt på:

– Vi havde regnet med, at 70 rundstykker var rigeligt, men indså hurtigt, at der måtte hentes forstærkning med flere, så i alt røg der lidt under et hundrede rundstykker til livs, fortæller en glad og tilfreds, Lone A. Schmidt.

Turen, de mange deltagere gik med på, er nærmede beskrevet i sidste uges udgave af avisen, og det samme er, hvem der undervejs fortalte historien.

/bro

Se også