Lokale håndværkere bygger boliger til 60+

Fra rejsegildet på Toftegaardsvej. Fra venstre kompagnon og investor Per Jensen. Dernæst murermester Hans Hansen flankeret af håndværkere fra lokalområdet, som er med til at bygge de nye 60+ boliger. (Foto: sebro-press).

CHRISTIANSFELD: Lokale håndværkere er i fuld gang med at bygge nye boliger i Christiansfeld skræddersyet til 60+ beboere.

Boligerne opføres på Toftegaardsvej. Fredag var der rejsegilde over byggeriet. Og det betød, at lige fra starten kl. 14 og timerne fremefter kom der en lind strøm af folk forbi for at gratulere:

Det handler om otte boliger fordelt over fire boligblokke. Der er seks boliger på 112 m3 og to større på 133 m3. Og alle er holdt i et plan. Altså helt uden trapper!

Bag byggeriet står murermester Hans Hansen med Per Jensen som kompagnon. Hans Hansen er indehaver af Murerforretningen TSH, som naturligvis også er lokal, og ligger på Tingskovhedevej lidt nord for byen:

– Vi har valgt udelukkende at bruge lokale håndværkere til byggeriet, så alle, der er med her, kommer fra Christiansfeld eller nærmeste omegn, fortæller Hans Hansen.

Og der er allerede vist store interesse for det nye 60+ byggeri:

– Ja, der er allerede udlejet fire boliger, og vi har yderligere kontakt til 29 andre seriøst interesserede lejere, fortæller Hans Hansen med et tilfreds smil på læben.

Og hvor ligger så Tofte-
gaardsvej?

– Jo, den ligger som sidegade til Kongensgade med til- og frakørsel lige omkring virksomheden Skare Food A/S. Det handler om en lille blind vej som tidligere fortsatte længere mod vest, men nu er skåret over i to dele af Forbindelsesvejen LV rute 170 Kolding – Christiansfeld – Haderslev. 

/ bro

Se også