Ukrudtsbrænder var årsag til brand

VAMDRUP: TrekantBrand station Vamdrup måtte lørdag aften kl. 19.32 rykke ud til en brand på adressen, Trelle Ager 66 i Vamdrup. Der var gået ild i en busk, hvorfra ilden truede med at brede sige til et hus.

Foto: BlumePress

Brandvæsnet hindrede dog ilden i at brede sig til huset. Igen var uforsigtig brug af en ukrudtsbrænder årsagen til, at busken blev antændt. Husets beboer, som havde brugt ukrudtsbrænderen, er nu sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

Den “lille brand” gav i øvrigt anledning til megen hyl og blå blink på veje og stræder i området, idet også køretøjer og mandskab fra TrekantBrand i Lunderskov blev kaldt til assistance og kom blæsende også til stedet, men ved deres ankomsten var alt for længst kommet under kontrol./ bro

Lagt på 25.07.2021/14.01

Se også