Sigtet for brandstiftelse

 

VAMDRUP: Så er beboeren af en lejlighed på adressen Stadionvej 3 A i Vamdrup ikke helt uventet anholdt, og er efter et grundlovsforhør onsdag sigtet for brandstiftelse og varetægtsfængslet i fire uger. Og nu skal han også mentalundersøges. Det skriver jv.dk.

 Branden i hans lejlighed, blev som tidligere omtalt her i avisen, opdaget tirsdag morgen af nogle naboer, som straks slog alarm til brandvæsnet. Ved brandvæsnets ankomst brændte det lystigt i stuen, og før ilden var slukket havde den anrettet store skader, og var blandt andet brændt igennem loftet.
Beboeren – en 27-årig mand – blev efter at have forladt lejligheden anholdt på Vamdrup Banegård.  I grundlovsforhøret forklarede, at han satte ild til lejligheden blandt andet fordi han følte sig generet både af naboer og forbi passende. /bro   

 

Se også