Molle vil ikke hænge i lygtepælene

– Hvad skal jeg derop at hænge for, lyder det fra Molle Lykke Nielsen, lokal DF-kandidat til kommunevalget, der her peger mod en lygtepæl. (Foto: sebro-press).

HEJLS: Kommunalvalget er lige om hjørnet. Det betyder, at de politiske partier og kandidater snart står i kø for at få netop deres valgplakat med trofæer placeret de bedste og mest iøjnefaldende steder. Og her er lygtepælene et af målene. Men lygtepælene bliver denne gang uden Oluf (Molle) Lykke Nielsen, kandidat til valget for Dansk Folkeparti:

– Hvad skal jeg da derop at hænge til udstilling for? Nej, jeg fører helt min egen valgkamp, og det er nede ved jorden og i øjenhøjde med vælgerne, siger Molle – som han selv ynder at blive kaldt.

Om hvordan han fører – og vil føre sin helt egen valgkamp, fortæller han:

– Jeg modtager indimellem sponsorater fra nogle af mine tilfredse vælgere, og dem giver jeg så videre til klubber og foreninger, som jeg synes godt kan trænge til en lille håndsrækning. Det er altså min måde at gøre det på, lyder det fra Molle.

Officielt hedder Molle Oluf Lykke Nielsen – også sådan vil hans navn også komme til at fremstå på de officielle valglister. Han bor privat i Hejls, og blev første gang valgt i 1997, og har siden – bortset fra en kortere periode – været medlem af byrådet først i Christiansfeld, og derefter i Kolding. Og han stiller trofast hver gang op for sit parti, Dansk Folkeparti (DF), og kommunalvalget 16. november er altså inden undtagelse.

/bro

Læs de friske nyheder hver dag på Fællesavisen.dk
for Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

HAR DU EN NYHED?
Ring til webmaster, journalist Sv.E. Brodersen tlf. 2076 1253.