Vild bilkørsel endte brat

CHRISTIANSFELD: Kl. 20 lørdag aften fik politiet en anmeldelse om, at borgere i Christiansfeld havde bemærket en bil køre usikkert og uhensigtsmæssigt rundt i byens gader. Vagtcentralen sendte derfor straks en patruljevogn til byen.

Politiet oplyser, at patruljen hurtigt fik øje på bilen, men da føreren fandt ud af, at politiet havde spottet ham, satte han blot farten op. Og det fik politiet til at eftersætte bilen med blå blink og blæs.

Og så gik det ellers med fuld fart rundt i byens gader og stræder. Til sidst endte kørslen og jagten dog brat. Den forfulgte bilist »glemte« nemlig at dreje ved enden af den østlige del af Lindegade ved Allervej og fortsatte gennem afspærringen til  »den gamle landevej«. Han kørte igennem nogle spærrebomme med refleksskilte og en jordvold, før bilen – en Opel varevogn – standsede af sig selv. Heldigvis kom der ingen til skade under den vilde kørsel.

Til trods for, at politiet var lige i hælene på bilen, lykkedes det alligevel for føreren at flygte ud i mørket, før patruljen nåede frem.

Politiet fortæller til avisen, at det ikke gør så meget, for man ved, hvem den forsvundne er. Lidt sværere bliver det måske at få kontakt til ham, da han i øjeblikket er uden fast bopæl. Det handler om en lokal ung mand.

I øvrigt viste det sig også, at de nummerplader som sad på den forulykkede bil, tilhørte en helt anden
bil.                                /bro

Læs de friske nyheder hver dag på Fællesavisen.dk
for Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

HAR DU EN NYHED?
Ring til webmaster, journalist Sv.E. Brodersen tlf. 2076 1253.