Synger julen ind med et strøg af jazz

Erik Sørensen Trio

CHRISTIANSFELD: Tyrstrup Kirke er igen rammen for et arrangement, hvor de 7 sogne sammen synger julen ind. Det sker på søndag kl. 10.30.

Ud over det faste koncept, hvor menigheden får lejlighed til at byde ind med ønsker om salmer, der skal synges, præsenteres et nyt input, hvor der kan lyttes til musik af høj kvalitet. Koncerten får besøg af  tre musikere, Erik Sørensen, Jens Holgersen og Morten Nordal fra Fyn. De vil swinge kirkerummet med inciterende jazzrytmer.

Erik Sørensen behersker både traditionel jazz samt de store amerikanske evergreens soul, gospel og blues. Stilarter, som bringer både saxofonen og klarinetten i spil.

Jens Holgersen er født og opvokset på Nørrebro med elbassen i hånden i bl.a. bandet CaMafé. I 1983 flyttede han til Fyn, købte sig en kontrabas, og så stod den på folkemusik og jazz.

Guitaristen Morten Nordal er kendt for sin mesterlige teknik, som nærmest får guitaren til at klinge vokalt. Han er nok Fyns mest velrenommerede jazzmusiker, og ligesom de to øvrige tegner han jazzlivet på Fyn.

/bro

Se også