Nyheder – kort fortalt

Anholdt efter
indbrud i en båd

Opdt. 22.12.21:

HEJLSMINDE: Mandag aften, 17. 12. 21, ved 22.45-tiden blev en båd i Hejlsminde udsat for indbrud og tyveri. Men en vaks person i området opdagede de to indbrudstyve, og gjorde så mange observationer, at Sydøstjyllands Politi næste morgen kunne anholde de personer på deres bopæl.
Udbyttet ved indbruddet i Hejlsminde blev kun meget ringe, men politiet undersøger nu om de to tyve kan have forbindelse til flere indbrud i området. /bro
________________________________________________________________

En mio. Nordea-
kroner til
saunaprojekt

HEJLSMINDE: Nordea-fonden har meldt ud, at man agter at støtte et projekt i Hejlsminde med én million kroner, som går ud på at bygge en flydende sauna.
Tidligere har foreningen Hejlsminde Havnebad, som står bag projektet, modtaget 750.000 kroner af Kolding Kommune i støtte.
Som tidligere omtalt i Christiansfeld Avis ønskes en unik, arkitekttegnet sauna, inspireret af en sauna beliggende i Oslo, men som er bygget af det danske firma Hvide Sande Seasight.
Anlægget på Hejlsminde Havn påregnes at ende op en i en udgift på 2,4 millioner kroner. /bro
______________________________________________________________

Jørn Pedersen blev
årets Koldingborger

KOLDING: Siden 1978 er der hvert år kåret en Årets Koldingborger. Og i år er ingen undtagelse. Årets Koldingborger 2021 er Jørn Pedersen, som igennem 12 år har været borgmester i Kolding Kommune.
Udnævnelsen af Årets Koldingborger finder traditionelt sted ved Business Koldings Nytårskur på Koldinghus, men grundet udviklingen i covid-19 situationen bliver Nytårskuren desværre.
aflyst.
Der for måtte der findes en anden måde, at overraske vinderen af prisen på, og hvad var så  mere oplagt end at overraske Jørn Pedersen ved hans egen afskedsreception.
Jørn Pedersen tildeles prisen som Årets Koldingborger for sit årelange virke som borgmester for Kolding Kommune. /bro
__________________________________________________________________

Se også