Det er koldt herude…

RETTELSE: I sidste uge kunne man i lokalområdet med glæde og undren læse, at Kolding Kommune vil støtte en flydende sauna i Hejlsminde med ikke mindre end ”750 millloner”.

Vi forestiller os glæden og forventningen i alle de små hjem. Her er da endelig en kommune, der er stor i slawet. Sikke muligheder:
Man ser for sig et gigantisk wellness-center. Et varmt værested for børn, unge og gamle. Et Hejlsmindes Costa del Sol. En fremtidssikret boble, der til enhver tid vil kunne hæve sig med vandstanden. En gigantisk Noahs Ark med plads til hele omegnens folk og fæ, når oversvømmelserne kommer. En blændende, lysende, varm oase med palmer og strandsand året rundt…
Men, ak: Virkeligheden er en anden. Boblen er bristet. Palmetræerne vokser ikke ind i himlen. Kommunens budget er lidt mere begrænset end som så. Det samme gælder udbuddet af strøm i disse tider. I virkeligheden bliver kommunens bidrag til den flydende sauna derfor kun 750.000 kroner.
Dog må vi midt i skuffelsen og kulden sende en varm tanke til den grønne omstilling og prioritere derefter. Og glæde os over, at elbilerne kan køre lidt endnu…
Bodil

Se også