Ny skoleleder på Aller Friskole

Aller Friskole har også tanker om at udbygge de forældede bygninger for friskolen.

Søren Flensborg er tiltrådt som ny skoleleder på Aller Friskole den 1. marts 2022

Søren Flensborg er tiltrådt som ny skoleleder på Aller Friskole den 1. marts 2022 og skal sammen med viceskoleleder Karen Tychsen og SFO-leder Jonna Aagaard lede friskolen ind i fremtiden.

Søren Flensborg kommer fra fri- og efterskoleverdenen og har sidst været ansat i en stilling som viceskoleleder på Nyborg Friskole.

Han nyder i sin fritid natur og kultur gennem især rejser og dykning og glæder sig til at lære nærområdet omkring Aller og Christiansfeld at kende.

”Alle har taget utroligt varmt imod mig, og jeg er hurtigt blevet inddraget i fortællingerne om hver klasse,” fortæller Søren Flensborg blandt andet.

Skolen går i byggetanker

Han vil træde ind i flere spændende projekter på skolen lige nu. Der er gjort investeringer i spændende udeområder, og der afprøves forskellige undervisningsformer. Og så går man også i byggetanker, da de nuværende bygninger efterhånden både er forældede og for små.

Kreativitet

”Det at kunne udvikle fællesskaber, hvor børn og unge trives, og hvor pædagogerne og lærerne kan udfolde deres kreativitet på bedste vis, brænder jeg særligt meget for. Her synes jeg, Aller Friskole står et helt unikt sted med en masse muligheder og kompetencer til at finde nye veje for elevernes læring og trivsel. Det er netop dette ståsted og den vilje, jeg mærker hos alle, jeg møder, der gør, at jeg søgte stillingen som skoleleder,” siger Søren Flensborg.

Søren Flensborg vil ikke lave forandringer for forandringernes skyld, men ”det er vigtigt at stå fast på det, vi mener har værdi,” udtaler han.

Han glæder sig til hver dag at hilse på skolens børn, når de kommer forbi ude i skolegården, eller når han møder dem i fællessamlingen eller i SFO’en.

bec

Se også