Andreas Schou dobbelttopper ranglisten i springning

Andreas Schou – vandt guld ved DM i 2020.

STEPPING/TÅGERUP: Andreas Schou fra det kendte hestecenter Absolute Horses ved Stepping henter rigtig mange gode resultater hjem i ridebanespringning.

Nu er han ikke kun nummer ét, men også nummer to på Dansk Rideforbunds rangliste for de bedste ryttere. Førstepladsen har Andreas Schou fået med hesten Quadrosson Ask med 2845 point, mens andenpladsen var med hesten Darc de Lux med 2571 point.

DM for sidste gang

Andreas Schou driver sammen med sin bror, Christian Schou, hestecentret Absolute Horses, der ligger mellem Stepping og Sommersted ved Christiansfeld. Og der afvikles, som tidligere omtalt for 12. gang – men også for sidste gang – DM i ridebanespring på centret i dagene 27. april til 1. maj.

Af store resultater for Andreas Schou kan nævnes DM i 2019 på Quadrosson Ask, som vandt kvalifikationen, men den rev desværre ned i finalen. I 2020 blev det til sølv med Darc de Lux. I 2021 stillede Andreas Schou ikke op til DM, men valgte i stedet for at deltage i OL i Tokyo i Japan.

Målet er nu VM

Absolute-rytteren stiller ikke op til det kommende DM på Tågerup. Han har i stedet for valgt at stille op med Darc de Lux i et femstjernet stævne i Saint Tropez i weekenden lige før DM.
Målet er nu at få lov til at starte op med OL-hesten til VM, som netop i år afvikles på dansk grund i Herning til august. Andreas Schou fra Absolute Horses ligger i Top-100 på det internationale rideforbunds rangliste i ridebanespringning.

/bro

Se også