Emma øver bjergbestigning på Skamlingsbanken

Hun er fast besluttet på at bestige Mt Everest i 2023, som den yngste danske kvinde.

Emma vil bestige verdens højeste bjerg. Og den dag hun står på toppen, er hun Danmarks yngste kvinde, som har besteget Mount Everest.

Nu kan man komme med Emma’s Everest til fællestræning på Skamlingsbanken 21. maj kl. 10.00. Emma Østergaard vil være den yngste danske kvinde på toppen af verdens højeste bjerg, Mount Everest.

For at nå det mål skal der mange timers træning i kroppen. Og selv om Skamlingsbanken skal strække sig højt for at nå sin høje fætter til knæene, så kan banken sagtens bruges til træning.

Kom med til fællestræning

Emma Østergaard, Museum Kolding og BestigBjerge inviterer alle med til fællestræning på Skamlingsbanken 21. maj kl. 10.00.

Man mødes ved Besøgscentret Skamlingsbanken, hvor Emma fortæller lidt om sit projekt, og så går eller løber man ruten for BestigBjerge (4,5 km.). Er man ekstra rutineret kan man gå eller løbe ruten flere gange eller fylde vægt i sin rygsæk.

”For at nå mit mål, skal jeg træne benhårdt, for at stå skarpt til ikke bare Mount Everest, men alle bjerge i projektet. Vil du træne med? Sammen med Museum Kolding og BestigBjerge, vil jeg gerne invitere dig med på min månedlige fællestræning 21. maj kl. 10.00,” opfordrer Emma.

”Det er ikke afgørende, hvilken fysisk form du er i, eller hvor lang tid du vil træne med. Det handler om at vi sammen kan motivere hinanden, og opnå glæden som træning kan give – denne gang med en “bestigning” af Skamlingsbanken.

Så tag din ven, makker, kæreste, børn, kom alene, you name it, og “træn som en bjergbestiger” i smuk natur ved Skamlingsbanken”, opfordrer Emma.

Fællestræningen er gratis Man skal bare møde op. Efter turen kan man købe kaffe i Besøgscentret med 50 % rabat.

Emmas tre-årige girlpowerprojekt

Projektet, som Emma er en del af, er helt unikt. Emma samarbejder med Jakob Urth, Urth-Adventures, hvilket gør Emma’s Everest stærkt og professionelt.

”Jakob er den erfarne, der allerede har trådt sneen flad, og jeg er den sprudlende, passionerede powerkvinde, der forfølger min drøm. I løbet af mit 3-årige projekt, skal Jakob og jeg sammen bestige flere bjerge, der hver især bidrager til at gøre mig klar til Everest”, fortæller Emma.

Emma vil inspirere, motivere, og vise, hvor stærke kvinder er – også i bjergene.

“Emma’s Everest et mit 3-årige Girlpowerprojekt, og i foråret 2023 når jeg toppen af verdens højeste bjerg, Mount Everest; og jeg gør det som Danmarks yngste kvinde”, lover Emma.
Karen-Maria Dixen

/Henri.

Læs de friske nyheder hver dag på Fællesavisen.dk
for Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

HAR DU EN NYHED?
Ring til webmaster, journalist Sv.E. Brodersen tlf. 2076 1253.