Medalje til CIF bueskytte

Foto: Eva Christensen.

Bjørn Møller Hansen fik sølvmedalje i herre master barbue, da Christiansfeld IF Bueskytter i søndags havde 6 bueskytter til 3D stævne i Vejen.

Ved 3D bueskydning skyder bueskytterne efter et 3-dimentionelt mål, der normalt er lavet af skum og ligner et dyr. Det kommer på denne måde til at ligne en ægte jagtsituation, hvor man blandt andet skal kunne vurdere afstanden til ”byttet”.

På billedet fra venstre ses Bjørn Møller Hansen, som blev nr. 2 i herre master barbue, Brian Müller og Davoud Helany, som blev henholdvis nr. 4 og 6 i senior instinktiv, Anita Schmidt, som blev nr. 7 i buejægerklassen, Tage Krisensen, som blev nr. 7 i herre master compound og Christian Jørgensen, der ikke er med på billedet, men blev nr. 9 i herre langbue.

Langbuen er den simpleste buetype modsat compound-buen, der er den mest avancerede.

Foto: Eva Christensen.

bec

Se også