Musikfestival på Havnen i Hejlsminde i forbindelse med Tour de France 2. juli

Dagen før Tour de France karavanen kører igennem Hejlsminde, holdes der en musikfestival på havnen.

Efter coronapausen kommer der atter liv på havnen i Hejlsminde. I stedet for det traditionelle kræmmermarked bydes der velkommen til en musikfestival.

Ganske vist kommer ”Tour de France” først gennem Hejls og Hejlsminde søndag den 3. juli – men allerede lørdag den 2. juli går det løs på havnen.

Tørfisk og Zididada

Fra kl. 12 til kl. 23 vil en række kunstnere fylde scenen på stranden og hele dagen give alle en stor oplevelse. Der vil være noget for enhver alder og enhver smag: Lige fra Kristian fra Ramasjangmysteriet over Tørfisk til Zididada og Bryan Rice, fortæller Thorben Lundø.

Dagen igennem vil der være masser af liv i boderne, der findes på pladsen. Udover serveringsstederne med delikatesser fra køkkenet, kaffe, øl og vand, vil forskellige tematiske boder være at finde. Og i sommervarmen kan man selvfølgelig læske sig med softice, slushice og popcorn.

Også for de små

Selvom det er et arrangement for hele familien, kan de små måske ønske sig lidt mere adspredelse – og det er der selvfølgelig tænkt på. På havnen vil man kunne finde hoppeborg, fiskedam, tombola med videre.

Koncerten er gratis – men man vil for et beskedent beløb kunne købe ”festivalarmbånd”… – så man kan sige: ”Jeg var der!”

Se også