Ny mand i spidsen for uddannelsen i Kolding

Flemming Skaarup – ny direktør for uddannelsen i Kolding Kommune.

Flemming Skaarup, 47 år, er udnævnt som Børne- og Uddannelsesdirektør i Kolding.

Han kommer fra en stilling som direktør for Børn, Uddannelse og Kultur i Odder Kommune. Før det har han været skolechef i et par kommuner:

– Jeg har stor lyst til at gøre en forskel i en kommune med et stærkt kvalitetsdrive med sigte på at skabe de bedste muligheder for alle børn og unge, og hvor kommunens DNA sætter sit helt særlige fingeraftryk på den fælles ambition om at forme Kolding Kommune til endnu mere”, siger Flemming Skaarup om sit nye job.

Den nye direktør har en Master i Læreprocesser fra Aalborg Universitet og Diplom i Ledelse. Han er oprindeligt uddannet lærer, og bor sammen med kone og tre børn i Vejle. Dermed har han stort kendskab til børne-, unge- og familieområdet, samt ikke mindst skoleområdet, og har et sikkert erfaringsgrundlag på direktørområdets ledelsesmæssige side. Han har første arbejdsdag i Kolding Kommune er 1. august.

Men det er åbenbart lidt af en udsat stilling af være chef for Børne- og Uddannelsesforvaltningen i Kolding Kommune. To forgængere i stillingen blev nemlig fyret. Forvaltningen dækker børneområdet med 37 dagtilbud, tre landsbyordninger og dagplejen, skoleområdet med 24 skoler, heraf tre specialskoler, samt familieområdet.

Flemming Skaarup får ansvaret for at forvalte et budget på ca. 1,625 mia. kroner og for samlet 3.000 medarbejdere.

/sebro

Læs de friske nyheder hver dag på Fællesavisen.dk
for Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

HAR DU EN NYHED?
Ring til webmaster, journalist Sv.E. Brodersen tlf. 2076 1253.