Lunderskovs brandmænd kaldt til gårdbrand i Viuf

Ilden havde allerede godt fat i den kombinerede lade- og garagebygning, da brandfolkene fra Kolding og Lunderskov nåede frem. (Foto Blume Press)

LUNDERSKOV: Søndag aften måtte brandmænd fra Lunderskov endnu en gang sendes på en opgave uden for ”eget” slukningsområde. Og igen blev stationen på Metalvej over flere timer rømmet totalt for både mandskab og materiel.

Alarmen indløb kl. 19.18, og lød på assistance for stationen i Kolding til en gårdbrand på en adresse på Hovedgaden i Viuf, nord for Kolding. Brandvæsnet i Lunderskov oplyser, at man sendte seks mand og en holdleder af sted, fordelt på to køretøjer til Viuf. Det viste sig, at en større lade- og garagebygning ved firmaet ”Dansk Limousine Service” stod i brand.

Da Lunderskov-folkene nåede frem, var bygningen fuldstændig omspændt af flammer og indhyllet i tyk sort røg. Det lykkedes heller ikke at redde bygningen, men brandfolkene forhindrede flammerne i at nå til de øvrige bygninger. Der var ingen fare for mennesker eller dyr.

Det lykkedes – ifølge vores udsendte – at få et par limousiner bragt i sikkerhed. Det betød, at kun en enkelt veteranbil blev flammernes bytte.

Brandvæsnet havde i alt ca. tyve brandmænd (mk) sat ind for at bekæmpe ilden og forhindre at den bredte sig. Slukningsarbejdet strakte sig over flere timer. I skrivende stund har politiet ikke meldt ud om årsagen til branden.

/sebro

Se også